Apple

Applen tietokoneet ja iPadit jopa -10 %

Frankin kautta saat jopa -10 % alennusta Applen tietokoneista ja Ipadeista.

· Ilmainen toimitus kaikille yli 40 € arvoisille tilauksille.

· Aloita palautus verkossa. Jos haluat palauttaa jonkin tuotteen, voit lähettää sen takaisin Applelle ilmaiseksi.

· Toimitus on aina turvallinen ja ilmainen. Sinun ja Applen kollegoiden turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Siksi kaikki toimitukset ovat nyt kontaktittomia. Ja mikä parasta, ne ovat ilmaisia.

· Ilmainen kaiverrus saatavilla vain Applelta. Kaiverruta AirPods-kuulokkeisiin, AirTagiin, Apple Penciliin (2. sukupolvi), iPadiin tai iPod touchiin yhdistelmä emojeita, nimiä, nimikirjaimia ja numeroita. Täysin maksutta. Vain Applelta.

· Kokoa juuri sinulle sopiva Mac. Kun ostat Applen tuotteita verkosta, voit räätälöidä Macin juuri haluamallasi tavalla. Tarvitsitpa lisää muistia, tallennustilaa tai tehokkaamman grafiikkakortin, voit räätälöidä minkä tahansa uuden Macin tarpeisiisi sopivaksi.

· Tee Apple Watchistasi ainutlaatuinen. Valitse kuori. Valitse ranneke. Luo oma tyylisi Apple Watch Studiossa.


Huomioithan, että opiskelijahinnan aktivoimisessa käytetään Frankin palveluun lisättyä linkkiä, jonka kautta sinun pitää siirtyä Apple Education Storeen saadaksesi alennuksen. Education Storessa näet automaattisesti laitekohtaiset alennetut hinnat ja voit tilata valitsemasi tietokoneen kotiinkuljetuksella.
Tarjous voimassa korkeakouluopiskelijoille ja korkeakouluun hyväksytyille opiskelijoille. Tarjous voimassa toistaiseksi.
Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki