Frank Students

Frank rekrytoi: Sales Associate

Vahvistamme Frankin myyntitiimiä: haussa Sales Associate paikallisetujen mainosmyyntiin!

Voit olla jo jonkin verran kokenut tai vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden lupaus – meillä asenne ratkaisee! Omasta opiskelusta tai muusta opiskelijaelämän tuntemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta odotamme kuitenkin, että voit tehdä töitä täysipäiväisesti ja suurin piirtein toimistoaikoihin (koska niin tekevät asiakkaasikin).


Tehtävän kuvaus:

Frank Local mahdollistaa tehokkaan ja edullisen opiskelijamainonnan opiskelija-alennuksia tarjoaville paikallisille yrityksille, joilla on yksi toimipiste eikä verkkokauppaa.

Frank Local -myyjänä hankit meille uusia paikallisetuja, eli neuvottelet paikallisten mainostajien, kuten kahviloiden, kampaamojen ja erikoisliikkeiden kanssa. Keskityt siis pienempiin yrityksiin ja heille suunnattuihin mainosratkaisuihimme. Hallitset omaa myyntiputkeasi, tiimin tuella tietenkin.

Myyntityö tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Toisinaan myyntitilanteet voivat vaatia myös etätapaamisia. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta alkuvaiheessa edellytämme läsnäoloa toimistolla. Näin saat tehokkaimman koulutuksen ja nopeimmat vastaukset kysymyksiisi.


Mitä odotamme sinulta:

  • Tahtoa tehdä aktiivista uusasiakashankintaa puhelimitse ja sähköpostitse
  • Nälkää oppia ja kehittyä myynnissä – meiltä saat jatkuvaa mentorointia, oppeja ja apua
  • Energinen ja oma-aloitteinen ote on erittäin tärkeää
  • Paineensietokykyä jatkuvaan tulosseurantaan
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja mieluiten myös englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti

Paikka on vakituinen ja sopimus toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme kiinteän pohjapalkan ja erittäin houkuttelevan provisiomallin, työterveyshuollon, lounassetelit sekä puhelinedun ja tarvitsemasi työvälineet. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Palkkaamme uuden työntekijän heti sopivan henkilön löydyttyä joten hae heti!

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki