Frank Students

Kerro kaverille Frankista ja voita

Tunnetko opiskelijan, joka ei vielä säästä rahaa käyttämällä Frankin opiskelija-alennuksia? Tai onko luokallasi kaveri, jolla on vähän väliä opiskelijakortti hukassa?

Nyt voit suositella hänelle Frankia ja samalla osallistua K-lahjakorttien arvontaan! Frank Appin edut ja sovelluksen digitaalinen opiskelijakortti ovat ilmaisia kaikille opiskelijoille. Lue alta, miten toimia. Kaikkien kavereille suosittelijoiden kesken arvomme kolme (3) 50 euron K-ryhmän lahjakorttia. Voit suositella Frankia yhdelle tai useammalle kaverillesi.

Näin pääset mukaan arvontaan:

  1. Suosittele kaverillesi Frankia jakamalla hänelle lemppari Frank-etusi klikkaamalla edusta löytyvää "jaa" -nappia.
  2. Jätä meille oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi tästä tai alta löytyvän linkin kautta.
  3. Olet mukana arvonnassa!

Voit osallistua arvontaan 9.1.2022 klo 23:59 asti. Lähettämiäsi tietoja käytetään vain arvontaa varten, ja ne tullaan poistamaan kampanjan päätyttyä.

Psst! Osallistu arvontaan myös Frankin TikTokissa!

Onnea arvontaan toivottaa,

Frankin tiimi


Arvomme 3 kpl 50€ arvoisia K-lahjakortteja kaikkien osallistujien kesken. Lahjakortin voi voittaa vain kerran. Osallistuaksesi sinun tulee olla rekisteröitynyt ja tunnistautunut Frankin käyttäjä. Arvonta suoritetaan 9.1.2022 jälkeen viimeistään 31.1.2022. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse. Lähettämiäsi tietoja käytetään vain arvontaa varten, ja ne tullaan poistamaan kampanjan päätyttyä.
Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki