GreenMobility

45 ilmaista minuuttia uusille asiakkaille

GreenMobility tarjoaa yhteiskäyttöautoja Helsingissä. Voit ottaa auton käyttöösi suoraan kadulta milloin haluat. Autot ovat 100% sähköautoja, jotka toimivat puhtaalla tuulisähköllä.

Käyttäjän luominen sovelluksessa on helppoa ja ilmaista. GreenMobility-sovellus toimii avaimena kaikkiin autoihin. Aloitat sekä lopetat matkan kätevästi sovelluksessa. Kun ajat GreenMobility autoilla sisältyvät pysäköinti, lataus sekä vakuutukset hintaan. Sinä voit asiakkaana siis keskittyä vain ajamiseen.

Saat nyt opiskelijana 45 minuuttia ilmaista ajoaikaa, kun käytät tarjouskoodia tilin luomisen yhteydessä. Voit ladata GreenMobility-sovelluksen Apple storesta tai Play kaupasta. Koodi toimii vain uusille käyttäjille. Minuutit ovat voimassa 3 kuukautta etukoodin lisäämisestä.

Vinkkejä ilmaisten minuuttien saamiseen: Kutsu ystäviäsi käyttäjiksi ja saat 30 minuuttia ilmaista ajoaikaa jokaista rekisteröitynyttä ystävääsi kohden. Kun ystäväsi käyttää henkilökohtaista koodiasi rekisteröitymisen yhteydessä, myös hän saa 30 minuuttia ajoaikaa! Lisäksi saat ilmaisia minuutteja liittämällä auton latauspisteeseen. Jos autossa on alle 20% akkua, ansaitset 20 ilmaista minuuttia.

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki