GreenMobility

45 minuuttia yhteiskäyttöautolla ajamiseen

GreenMobility tarjoaa 100% sähköisiä yhteiskäyttöautoja Helsingissä. Otat auton käyttöösi suoraan kadulta milloin haluat ja päätät matkasi saavuttuasi määränpäähäsi missä vain toiminta-alueellamme.

Käyttäjän luominen sovelluksessa on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Sovellus toimii avaimenasi kaikkiin autoihin. Aloitat sekä lopetat matkasi yhdellä pyyhkäisyllä sovelluksessa. Kun ajat GreenMobilityllä pysäköinti, sähkö ja vakuutukset kuuluvat hintaan. Voit siis keskittyä vain ajamiseen!

Saat nyt opiskelijana 45 minuuttia ilmaista ajoaikaa käyttämällä tarjouskoodia tilin luomisen yhteydessä. Lataat GreenMobility sovelluksen Apple storesta tai Play kaupasta. KOODI TOIMII VAIN UUSILLE KÄYTTÄJILLE! Minuutit ovat voimassa 3 kuukautta etukoodin lisäämisestä.

Vinkkejä ilmaisten minuuttien saamiseen: Kutsu ystäviäsi käyttäjiksi ja saat 30 minuuttia ilmaista ajoaikaa jokaista rekisteröitynyttä ystävääsi kohden. Kun ystäväsi käyttää henkilökohtaista koodiasi rekisteröitymisen yhteydessä, myös hän saa 30 minuuttia ajoaikaa! Lisäksi saat ilmaisia minuutteja liittämällä auton latauspisteeseen. Jos autossa on alle 20% akkua, ansaitset 20 ilmaista minuuttia.

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki