HELBUS Helsinki School of Business

Kauppakorkeaan – näytä kykysi itse opinnoissa

Opiskele University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Helsingissä HELBUSissa!

Opiskelet englannin kielellä kansainvälisten professorien johdolla.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, sillä filosofianamme on kansainväliseen tapaan antaa hakijoille mahdollisuus näyttää kykynsä itse opinnoissa pääsykokeen tai tiukan todistusvalinnan sijaan.

Suorittamalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa sinulla ovatkin ovet auki kaikkiin jatkovaihtoehtoihin:

  • Työllistyt hyvin jo kandidaatin tutkinnolla.
  • Voit hakea kaikkien suomalaisten kauppakorkeakoulujen maisterin ohjelmiin, eli siis mm. Aallon, Hankenin, Turun, Tampereen, Jyväskylän, Vaasan, Oulun, Lappeenrannan ja Itä-Suomen yliopistojen kauppatieteiden maisterin ohjelmiin.
  • Voit jatkaa University of Northamptonin Suomessa tarjottavaan MBA-tutkintoon.
  • Voit hakea tuhansiin ulkomaisiin maisterin ohjelmiin.

HELBUSin kautta valmistuneet työllistyvät hyvin!

Heitä on mm. seuraavissa yrityksissä: KPMG, EY, CGI, Nordea, OP, S-pankki, If, Mandatum, Tesla, HP, IBM, Exxon Mobile, Michael Kors ja lukuisat pienet ja keskisuuret yritykset.

Työurasi alun aikaistuminen jo yhden välivuoden verran tuottaa keskimäärin enemmän nettopalkkaa kuin koko kandidaatin tutkinnon yhteenlasketut lukukausimaksut (29.940 €).

Hakeminen ei sido sinua aloittamaan, eli jos suunnitelmasi muuttuvat, etkä haluakaan aloittaa, ei paikan peruuttamisesta tule sinulle mitään kustannuksia tai sitoumuksia.

HELBUSiin hakeminen ei myöskään vie paikkaasi yhteishaun ensikertalaiskiintiössä.

Haku on käynnissä nyt!

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki