ISIC

Liitä opiskelijakorttiisi ISIC-ominaisuus!

Säästä kotona ja maailmalla - liitä opiskelijakorttiisi International Student Identity Card, ISIC!

Tiesitkö, että Frank tarjoaa sinulle kansainvälisen ISIC-opiskelijatunnisteen edullisimpaan hintaan ainoana toimijana Suomessa vain 4 € / vuosi? Normaalihinta digitaaliselle ISIC-opiskelijatunnistelle on 10 € / vuosi.

Saat opiskelija-alennukset ja edut myös maailmalla: kymmeniä tuhansia etuja 130 maassa. Oikeuttaa Finnairin ja muiden lentoyhtiöiden opiskelijahintaisiin lentoihin (HUOM! Tarkista ikärajat lentoyhtioiden omilta sivuilta).

ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti hyväksytty opiskelijatodistus. Voit yhdistää kansainvälisen ISIC-ominaisuuden myös muoviseen opiskelijakorttiisi ja hyötyä yhdellä kortilla kaikista opiskelijaeduista kotona ja maailmalla.

Siirry Frank Appin oikeasta laidasta, burger-valikosta Tilaa opiskelijakortti -kohtaan. Swaippaa muutaman kerran vasemmalle ja löydät digitaalisen ISIC -kortin tilauksen. Jos kohtaat haasteita, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme info@frank.fi

Muista aktivoida digitaalinen ISIC-korttisi

Digitaalinen ISIC-kortti toimii ainoastaan ISIC appissa. Voit ladata sen ilmaiseksi Google Playsta tai AppStoresta.

Aktivoi digitaalinen ISIC-korttisi rekisteröitymällä appiin ISIC-numerollasi ja sähköpostiosoitteellasi. ISIC-numero löytyy Frank Appista digitaalisen opiskelijakortin takaa (klikkaa viivakoodia).

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki