Kontti secondhand

–5 % verkkokaupassa 31.10. asti

Kampanjakoodilla – 5 % Kontin uuden verkkokaupan ostoskorin loppusummasta. Etu on voimassa 31.10.2021 saakka.

Etukoodin käyttö: Käytä alennuskoodi -kentän löydät verkkokaupasta maksutapavalinnan jälkeen, kun olet ensin täyttänyt tilaus- ja toimitustiedot. Huomioithan, että toistaiseksi verkkokauppa toimittaa vain manner-Suomeen.

Suomen Punaisen Ristin Kontti on secondhand-myymälöiden ketju, joka täytti tänä vuonna jo 20 vuotta! Kontteja on 12 paikkakunnalla (Espoo, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku & Vantaa) ja keväästä 2021 alkaen Kontilla on myös verkkokauppa.

Kontti tuottaa varoja SPR:n avustustyöhön. Tuloksesta 2/3 menee paikalliseen apuun Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon, josta varoja myönnetään sekä koti- että ulkomaiden kriisitilanteissa. Konteissa myydään (ja niihin voi myös lahjoittaa) lähes kaikkea, mitä kotona, arjessa ja vaikkapa harrastuksissa tarvitaan. Lue lisää.

Seuraa Konttia somessa Instagramissa & Facebookissa ja tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumista & kampanjoista. Tervetuloa secondhand-löydöille!

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki