Kontti secondhand

Ilmainen kuljetus huonekaluille

Kirjaudu Frankin sovellukseen ja näytä kassalla oheista kampanjakoodia, saat ilmaisen huonekalujen kuljetuksen (arvo 30 €, tarkista kilometrirajoitukset omasta myymälästäsi).

HUOM! Etu ei koske Rovaniemen myymälää, jossa remontin vuoksi kuljetuspalvelut ovat tilapäisesti pois käytöstä. Rovaniemellä korvaavana etuna yhdestä astiaosaston tuotteesta –50 %.

Edun voi käyttää kerran. Edut voimassa 14.10.2022 saakka (Huom! Kaikki myymälät eivät ole avoinna sunnuntaisin. Löydä lähin Kontti: www.sprkontti.fi).

Lisäksi saat Kontin verkkokaupassa 15 %:n alennuksen vähintään 30 euron tilauksesta. Käytä kassalla oheista koodia. (Kentän etukoodille löydät verkkokaupasta maksutapavalinnan jälkeen, kun olet ensin täyttänyt tilaus- ja toimitustiedot. Huomioithan, että toistaiseksi verkkokauppa toimittaa vain manner-Suomeen.)

Suomen Punaisen Ristin Kontti secondhand -ketjuun kuuluu verkkokauppa ja 12 myymälää (Espoo, Helsinki, Joensuu, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rovaniemi, Tampere, Turku & Vantaa).

Kontti tuottaa varoja SPR:n avustustyöhön. Tuloksesta 2/3 menee paikalliseen apuun Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon, josta varoja myönnetään sekä koti- että ulkomaiden kriisitilanteissa. Konteissa myydään (ja niihin voi myös lahjoittaa) lähes kaikkea, mitä kotona, arjessa ja vaikkapa harrastuksissa tarvitaan.

Seuraa Konttia Instagramissa & Facebookissa ja tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumista & kampanjoista. Tervetuloa secondhand-löydöille!

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki