MobilePay

Mobiilimaksut nopeammin MobilePaylla

Tee kuten yli miljoona suomalaista ja lataa MobilePay puhelimeesi. Voit käyttää MobilePayta kaikenlaisessa maksamisessa.

Joko käytät MobilePayta?

MobilePaylla rahansiirto kaverille tai kaupassa ostosten maksaminen onnistuu kätevästi. Maksat ostokset verkossa, sovelluksissa ja kaupoissa vain yhdellä pyyhkäisyllä. Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus MobilePay on maksuton kaikkien pankkien asiakkaille.

Voit käyttää MobilePayta myös Frank Appin valikoitujen opiskelijaetujen lunastamiseen, joista mainitsemme eduissa erikseen. Kun koulut jälleen avautuvat, yhdistämällä MobilePayn ja Frank Appin voit maksaa myös opiskelijalounaasi automaattisesti opiskelijahintaan tietyissä opiskelijaravintoloissa!

MobilePaylla voit maksaa ostoksesi myös suuressa osassa K- ja S-ryhmän ruokakauppoja. Esimerkiksi maksat ja keräät Plussa-edut talteen kätevästi MobilePaylla:

Voit maksaa ostoksesi kätevästi MobilePaylla kaikissa K-ruokakaupoissa ympäri Suomen. Kun aktivoit Plussa-jäsenyytesi MobilePayssa, niin keräät samalla kaikki kanta-asiakasedut talteen. Opiskelijan K-Plussa on sinulle täysin maksuton.

Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki