Partioaitta

-20% yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta

Partioaitasta löydät laadukkaat vaatteet ja varusteet arkeen ja vapaa-aikaan. Laaja valikoimamme sisältää suosituimmat tuotteet huippumerkeiltä kuten Fjällräven, Patagonia, Hanwag, Osprey ja The North Face. 


Partioaitta lahjoittaa 1% klubilaistensa ostoista vuosittain vaihtuviin kohteisiin, jotka voivat olla ympäristöön, lapsiin, nuoriin, vanhuksiin tai yhteisvastuuseen liittyviä kohteita. Liity 365-klubiin ja tule mukaan tekemään hyvää! Klubilaisena saat myös tuotetarjouksia ja upeita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Lue lisää 365klubi.fi


Opiskelijana saat -20% alennusta yhdestä vapaavalintaisesta normaalihintaisesta tuotteesta.

Jos kohtaat haasteita etuun pääsyssä, kertakäyttöetusi löytyy myös Frank Appin valikon vasemmasta laidasta navigaatiopainikkeesta sovelluksen etusivulla tai kirjautumalla student.frank.fi -sivulle puhelimen selaimella ja skrollaa sivua hetki.

Huomioithan, että mikäli olet vasta rekisteröitynyt Frankin käyttäjäksi, saattaa kertakäyttöetu näkyä sinulle viiveellä. Kirjaudu sovelluksesta ulos, sulje sovellus taustalla ja kirjaudu uudestaan sisään. HUOM: etu on näkyvissä ainoastaan rekisteröityneillä ja opiskelijastatuksensa varmentaneilla käyttäjillä.


Etu koskee yhtä normaalihintaista tuotetta ja se on voimassa Partioaitan myymälöissä 31.12.2021 asti. Etu ei koske Canada Goose -tuotteita, elektroniikkaa eikä Hilleberg-tuotteita. Etu on lunastettavissa vain Partioaitan myymälöissä eikä sitä voi käyttää verkkokaupassa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä lahjakorttiostoihin.
Kirjaudu sisään, niin pääset käsiksi opiskelijaetuihin saman tien!

© Frank Students 2021 | Made with ♥ in Helsinki